Air Quality and Other Factors Influencing Suitability of Food Businesses Work Environment
Lušňáková, Z., Šajbidorová, M., Lenčéšová, S., Rumanko, B.
In Horská, E., Kapsdorferová, Z. & Hallová, M. (Eds.). Innovative Approaches for Sustainable Agriculture and Food Systems Development : Conference proceedings. International Scientific Days 2020. 2020. Gödöllö : Szent István University, pp. 328-336. ISBN 978-963-269-918-9
URL: https://doi.org/10.18515/dBEM.ISD.P01.2020
Aroma Marketing and Its Impact on the Sales Success and the Economic Situation in Café In Cuple
Mušinská K., Horská E., Paluchová J., Beňovičová K.
In Cuple. Challenges and changes under the shadow of COVID-19. 2020. Gödöllö : Szent István University, pp. 202-212. ISBN 978-963-269-930-1
.
Aroma marketing as a tool to increase turnover in a chosen business entity
. Berčík, J., Virágh, R., Kádeková, Z., Duchoňová, T.
In Potravinarstvo – Slovak Journal of Food Sciences. 2020. 14(1), pp. 1161-1175. ISSN 1338-0230
Importance of Aroma Marketing in Tourism: Comparative Study in Selected Tourism Areas
Paluchová, J. – Berčík, J.
In 1st UNICART Interdisciplinary International Conference on Tourism Management and Development of Territory. 2019. Bari : Università degli Studi di Bari Aldo Moro. ISBN: 978-88-6629-050-6
DOI: https://doi.org/10.5219/1475
Aromachology and its Role in Influencing Consumer Behaviour of Millennials
Kádeková, Z., Košičiarová, I., Holotová, M., Kubicová, Ľ., Predanocyová, K.
In Horská, E., Kapsdorferová, Z. & Hallová, M. (Eds.). Innovative Approaches for Sustainable Agriculture and Food Systems Development : Conference proceedings. International Scientific Days 2020. 2020. Gödöllö : Szent István University, pp. 119-129. ISBN 978-963-269-918-9
DOI: https://doi.org/10.18515/dBEM.ISD.P01.2020
Aromatization and Air Quality as an Important Aspect of Grocery Shopping Environment
Berčík, J., Paluchová, J., Gálová, J., Neomániová, K.
In Horská, E., Kapsdorferová, Z. & Hallová, M. (Eds.). Innovative Approaches for Sustainable Agriculture and Food Systems Development : Conference proceedings. International Scientific Days 2020. 2020. Gödöllö : Szent István University, pp. 57-67. ISBN 978-963-269-918-9
DOI: https://doi.org/10.18515/dBEM.ISD.P01.2020
Bezkontaktný spôsob merania telesnej teploty a systém na jeho vykonávanie
Vlastník: Ing. Jakub Berčík, PhD.
Zariadenia na bezdotykové meranie teploty, detekciu ochrany tváre a rozpoznávanie osôb. Systém môže byť priamo prepojený s navádzačom pri vstupe do prevádzky, ktorý umožní vstúpiť len osobe, ktorá spĺňa vyššie spomínané kritéria, pričom v opačnom prípade sa ozve varovný signál. Toto zariadenie pri meraní telesnej teploty zohľadňuje aj okolité prostredie (kvalitu vzduchu a počasie), ktoré môžu bezprostredne ovplyvniť telesnú teplotu človeka. Taktiež myšlienka merania teploty bola vylepšená o automatické nastavenie výšky zariadenia, aby technológia správne zosnímala ľudí rôznych výšok (meranie teploty v glabelle) a v prípade detekcie osoby so zvýšenou teplotou vie zariadenie preventívne spustiť aromatizačnú jednotku s náplňou, ktorá má dezinfekčný účinok.
Innovative Research Solutions in Aromachology and Aromatherapy
Čarnogurský, K., Diačiková, A., Madzík, P.
In Horská, E., Kapsdorferová, Z. & Hallová, M. (Eds.). Innovative Approaches for Sustainable Agriculture and Food Systems Development : Conference proceedings. International Scientific Days 2020. 2020. Gödöllö : Szent István University, pp. 78-85. ISBN 978-963-269-918-9
DOI: https://doi.org/10.18515/dBEM.ISD.P01.2020
Metodika skúmania vplyvu aromatizácie v obchode a službách s využitím inovatívnych nástrojov na získavanie spätnej väzbyt
Berčík J., Gálová, J., Neomániová, K., Mravcová, A., Vietoris, V.
2019. Nitra: SPU v Nitre, 61 s. ISBN 978-80-552-2294-3
Názov technického riešenia: Bezkontaktný spôsob merania telesnej teploty a systém na jeho vykonávanie
Prihlasovateľ: Ing. Jakub Berčík, PhD., Ing. Ján Bajús, PhD.
Podacie číslo: 1000035443
Číslo prihlášky: PUV50039-2020
Dátum podania: 24. 04. 2020
Placing of Smell in Restaurant and Aromatization´ Impact on Customers and Profit
Paluchová, J., Berčík, J., Neomániová, K., Janičová, P.
In Horská, E., Kapsdorferová, Z. & Hallová, M. (Eds.). Innovative Approaches for Sustainable Agriculture and Food Systems Development : Conference proceedings. International Scientific Days 2020. 2020. Gödöllö : Szent István University, pp. 155-164. ISBN 978-963-269-918-9
DOI: https://doi.org/10.18515/dBEM.ISD.P01.2020
Review of Aroma Marketing Application in Electronics Stores
Vakoš, A., Šugrová, M., Paluchová, J., Berčík, J.
In Horská, E., Kapsdorferová, Z. & Hallová, M. (Eds.). Innovative Approaches for Sustainable Agriculture and Food Systems Development : Conference proceedings. International Scientific Days 2020. 2020. Gödöllö : Szent István University, pp. 189-196. ISBN 978-963-269-918-9
DOI: https://doi.org/10.18515/dBEM.ISD.P01.2020
Smart aromatizačná jednotka
Vlastník: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Smart jednotka umožňuje inteligentnú reguláciu aromatizácie v priestore na základe živých hodnôt, a preto dokáže aromatizovať vymedzený priestor účinnejšie. Jednotka dokáže striedať až štyri rôzne arómy, určené pre daný priestor, čím sa zamedzuje efektu zvyknutia človeka na danú arómu a cielenejší vplyv na jeho čuchový zmysel. Výber arómy sa riadi okrem údajov o kvalite vzduchu aj informáciami o aktuálnom počasí, ktoré má vplyv na šírenie aromatizácie a preferencie ľudí.
The effect of scent marketing on the emotions and and preferences of generation X
Berčík, J., Gálová, J., Paluchová, J., Neomániová, K.
Global Marketing Conference at Seoul. 2020. pp. 844-848. ISSN 1976-8699
DOI: https://doi.org/10.15444/GMC2020.06.07.02
The use of consumer neuroscience in aroma marketing of a service company
Berčík, J., Mravcová, A., Gálová, J., Mikláš, M.
In Potravinarstvo – Slovak Journal of Food Sciences. 2020. 14(1), pp. 1200-1210. ISSN 1338-0230
DOI: https://doi.org/10.5219/1465
Wellness centrá vybraného regiónu
Lieskovská, V.
Riešené projekty - vedecké problémy : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. 2020. Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU, pp. 29-37. ISBN 978-80-225-4745-1