Úvodné stretnutie v Nitre, September 2018


Úvodné stretnutie v Nitre, September 2018


Prvé projektové stretnutie sa konalo v Nitre na Fakulte ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre 10. septembra 2018. Na tomto prvom projektovom stretnutí sa zúčastnili účastníci všetkých partnerských inštitúcií. Hlavným programom stretnutia projektu bol celkový popis schváleného projektu, jeho ciele, metodika, rozpočet, organizačné a administratívne záležitosti.

Počas stretnutia bolo vytvorených niekoľko pracovných tímov v závislosti od konkrétnej témy (predmet výskumu), za ktoré budú zodpovední (napr. potravinárske výrobky, nepotravinárske výrobky, služby atď.).

Dôležitou súčasťou projektového stretnutia bolo prediskutovať a dohodnúť sa na úlohách a cieľoch prvého roku (rok 2018) a stanoviť termíny na dosiahnutie čiastkových výstupov, najmä prehľad literatúry týkajúcej sa vybraných výskumných tém.




2. stretnutie - otvorenie Laboratória spotrebiteľských štúdií, 16. októbra 2018


Otvorenie Laboratória spotrebiteľských štúdií, 16. októbra 2018


16. október bol výnimočný deň pre našu fakultu. Po 4 rokoch, 12 000 odpracovaných hodinách, niekoľko kilometrov použitých káblov, po zaneprázdnených víkendoch a s pomocou aj najbližších rodinných príslušníkov sme otvárali unikátne „Laboratórium spotrebiteľských štúdií“.

Naše laboratóriom predstavuje originálny a neprevzatý koncept, zrealizovaný skupinou odborníkov a nadšencov pre inovatívne výskumné riešenia s využitím najnovších technológií, pod metodickým vedením Ing. Jakuba Berčíka, PhD., ktorý je hlavným autorom a realizátorom celého priestoru.





3. stretnutie, 20. septembra 2019


3. stretnutie, 20. septembra 2019


Dňa 20. septembra 2019 sa uskutočnilo 3. stretnutie k projektu prezenčne, ale aj online formou.

Kontakt

Ing. Jakub Berčík, PhD.

Zodpovedný riešiteľ
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta ekonomiky a manažmentu
Tr. A. Hlinku 2
949 76 Nitra
Slovenská republika
jakub.bercik@uniag.sk