Program - časť tretia
Program - časť tretia
Program projektu odborného vzdelávania „Strategické riadenie agro-potravinárskeho podniku ako významného faktora rozvoja vidieka na Slovensku“
Modul 1: „Strategické riadenie v podmienkach turbulentného podnikateľského prostredia a super konkurencie“
Modul 2: „Tvorba, udržiavanie a exploatácia informačných systémov podniku v jeho strategickom riadení“
Modul 3: „Motivačné stratégie a vedenie ľudí v strategickom riadení podniku“
Modul 4: „Finančný manažment podniku v podmienkach super konkurencie“
Modul 5: „Ekonomika a manažment poľnohospodárstva a potravinárstva – zvyšovanie výkonnosti“
Miesto konania: Penzión Vinohrady, Jasová
Dátum konania: 16.4. – 17.4.2015
16.4.2015 - štvrtok
09:00-09:30 | registrácia účastníkov |
09:30-10:30 | Medzinárodný manažment a podnikanie Ubrežiová, Iveta |
10:30-11:30 | Dopyt po potravinách v strednej a východnej Európe Pokrivčák, Ján |
11:30-11:45 | prestávka |
11:45-12:45 | Finančný manažment poľnohospodárskeho podniku na Slovensku v rámci SPP EÚ Tóth, Marián |
12:45-13:45 | Vízia, poslanie a cieľová orientácia podniku ako prvotná časť procesu strategického riadenia Savov, Radovan |
13:45-15:00 | obed |
15:00-16:00 | Strategické riadenie ľudských zdrojov; Lančarič, Drahoslav |
16:00-17:00 | Informačné systémy a ich využívanie v rozhodovaní a riadení podnikov Kučera, Milan |
17:30-18:30 | večera |
19:00 | spoločenský večer |
17.4.2015 - piatok
09:00-09:30 | registrácia účastníkov |
09:30-10:30 | Finančný manažment podniku v podmienkach krízových stavov Serenčéš, Peter |
10:30-11:30 | Postavenie mladých farmárov a nové programovacie obdobie 2014-2020 Rovný, Patrik |
11:30-11:45 | prestávka |
11:45-12:45 | Priame platby, konkurencieschopnosť a rentabilita poľnohospodárskeho podniku Serenčéš, Roman |
12:45-13:45 | Finančné plánovanie v podniku Čierna, Zuzana |
13:45-15:00 | obed |